Pirmdiena, 2024-04-29, 9:45 AM
Sveicināti, Viesis
Sākums » 2012 » Marts » 14 » Saulainā 26.februāra tikšanās prealpos!
5:54 PM
Saulainā 26.februāra tikšanās prealpos!
 
 26. februāra rīts uzausa saulains un silts, tikai nešpetns vējiņš neļāva mums ģērbties pārāk pavasarīgi, lai dotos uz latviešu tikšanos restorānā ‘La Colma’. Soreiz nebijām daudz, bet bijām paši labākie;)! Kā parasti mūsu vidū bija arī pāris jauni tautieši, kas ir vienmēr laipni gaidīti un ļoti vēlami, lai mūsu pulciņš augtu un plestos plašumā!!!
 
 
  
 
Restorāns ‘La Colma’ Sormano kalnainajā vidē ir ļoti iecienīts, bet mums bija rezervēts galdiņš, tā kā ne par ko nebija jāsatraucas. Lai arī gaisotne bija trokšņaina un jestra,jo svētdienās pusdienot ārpus mājas patīk daudziem itāļiem, mēs paspējām gan feini papļāpāt savā starpā,gan garšīgi paēst. Gan pirmie ēdieni – pizzoccheri,dažādas pastas ar sēnēm un visādām mērcēm, gan otrie – piemēram, ēzeļa gaļas sautējums, bija ļoti garšīgi. Nemaz nerunājot par strūdeli saldajā! Kā jau šādās reizēs, laiks paskrēja ātri,bet trāpījām tieši laikā,lai tiktu uz observatorijas apskati. Tur varējām lūkoties uz saules attēlu tuvplānā, pateicoties teleskopam un aptaustīt meteorīta gabalu, kas tiek dēvēts par ‘citplanētieti’. Visādā ziņā ļoti interesanta pieredze,ja nekas tāds nekad nav darīts. Ir ieteicams doties uz Sormano observatoriju vakarā,kad tumšs,lai lūkotos zvaigznēs!
Neizpalika arī pastaiga pa kalnaini-akmeņaino taku,ar galvu reibinoišem dabas skatiem, aizvien augstāk un augstāk līdz vējš,kas aizvien pieņēmās spēkā, lika mums griezties atpakaļ un izturīgākie (tie,kas pieveica kalnu taku gan turp,gan atpakaļ) sildījās ar karstu šokolādi ar putukrējumu turpat restorāna kafejnīcā...Mmmm, to cik tā bija garda, zin tikai tie,kas to baudīja;)!
Gaidīsim jūs aizvien kuplākā skaitā uz nākamajiem pasākumiem, lai varam visi latvieši, un to draugi, kopā baudīt burvīgu Itālijas karsto šokolādi!
 
P.S.Pasàkuma bildes fotoalbùmà:)
 
 
                                                                                                        Aijux
Skatījumu skaits: 1140 | Pievienoja: Jolis | Reitings: 3.5/2
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]