Ceturtdiena, 2024-05-16, 5:15 PM
Sveicināti, Viesis
Sākums » 2011 » Oktobris » 18 » Paldies meitenēm, kas vienā no pēdējām vēl vasarīgajām dienām piedalījās mūsu tikšanās Milānā 6. oktobrī!
3:41 PM
Paldies meitenēm, kas vienā no pēdējām vēl vasarīgajām dienām piedalījās mūsu tikšanās Milānā 6. oktobrī!

6. oktobrī notika ļoti jauka satikšanās un atkalredzēšanās foršu cilvēku kompānijā. Saules staru apmirdzēti tikāmies pie vecā labā Doma, lai pēc tam papusdienotu jau tradicionālajā Mc Donalds (ek,būtu te bijis latviešu Lidiņš...mmmmm). Pusdienošana izvērtās diezgan gara, jo, kā jau vienmēr, sarunas vijās un stiepās un katram bija kas jauns pastāstāms un bija taču jāiepazīst arī vēl neredzētie latvieši Itālijā!Tā tiešām bija feina relaksācija darba nedēļas viducī!Kas var būt labāks par to!




Taču pēc tam devāmies īstenot tikšanās galveno mērķi - meklēt veikaliņu, kas pieder meitenei no Latvijas nu jau vairāk kā 12 gadus! Nokļūšana līdz tam bija vesels piedzīvojums, jo atklājām, ka Milānas metro nav īpaši draudzīgs māmiņām ar bērnu ratiņiem un bija jāapbruņojas ar pacietību un izturību,lai tiktu galā ar trepēm,trepītem...Taču laimīgi nokļuvām galā – veikalā Extro (Viale Bligny 58), kur mūs sagaidīja tā simpātiskā saimniece. Namamāte bija padomājusi pat par garšīgu cienastu atspirdzinošu sulu un apetītlīgu cepumu un augļu veidā! Paldies viņai par to. Paldies arī par skaistajām šallēm, kas tika katrai no mums kā neliela piemiņa!

Veikals piedāvā modernus apģērbus jauniem cilvēkiem dažādās toņu gammās un par cenām, kas pieejamas katram maciņam.Veikaliņš ir ļoti mājīgs un pārdevējas ir atsaucīgas! Vairākas meitenes izmantoja iespēju iegādāties ko jaunu rudens sezonai,sekojot pārdevējumu ieteikumiem. Vēlreiz paldies veikala saimniecei un ‘auguri’ par apņēmību un veiksmīgu darbošanos Itālijā,lai vienmēr daudz klientu!

Un kā gan Itālijā bez pēcpusdienas kafijas baudīšanas turpat netālu esošajā bārā un vēl pēdējiem stāstiem par to, kas jauns noticies mūsu dzīvītē, par nākotnes plāniem un vīzijām...Kad gan pašas, gan mazākie,ratiņos esošie dalībnieki, bija nedaudz saguruši no garās dienas, devāmies māju virzienā. Pāris meitenes pamanījās nedaudz aizmaldīties Milānas ielās, bet rezultātā visas laimīgi nokļuvām mājās un varējām pielaikot jaunos pirkumus un.. plānot nākamās tikšanās!!

Pasākuma bildes fotoalbùmā!


                                                                                                                         Aijux

Skatījumu skaits: 1228 | Pievienoja: Jolis | Reitings: 5.0/3
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]