Ceturtdiena, 2024-05-16, 2:21 PM
Sveicināti, Viesis
Sākums » 2010 » Marts » 25 » Dārgie draugi, pavasaris ir sagaidīts!
10:46 AM
Dārgie draugi, pavasaris ir sagaidīts!

Paveroties pa logu, redzam plaukstošus kokus un krūmus, saulīti, kas uzspīd no mākoņmaliņas. 20.marta vakarā pavasaris ''iesildīja'' arī latviešu friziersalonu ''Geida'' Milānas centrā. Uz ''aperitivo'' bijām pulcējušies kuplā skaitā-gan Itālijas latvieši, gan itāļu draugi.
Uz ballīti bijām sabraukuši ne tikai no  Milānas un tās apkārtnes, bet arī no daudz   tālākām Itālijas vietām-Varese, Como,Torino, Pescara un Lago Maggiore.
Salona īpašnieki bija parūpējušies par dažādiem gardumiņiem-gan sāļiem, gan saldiem (mazie picas gabaliņi un dažādie ''rustici''-mmm)-un par atspirdzinošiem dzērieniem. Vakara gaitā viesi sapazinās savā starpā un jauki pavadīja laiku vieglas mūzikas pavadībā skaistā salona telpās. Pēc pusnakts izturīgākie viesi, tā teikt-''pati sāls'', turpināja vakaru diskotēkā ''The Club'', kur ļāvās dejas ritmiem un relaksējās mūzikas apskāvienos līdz pat agrai rīta stundai.

Ceram, ka Jums patika ''latviešu klubiņa'' un salona ''Geida'' organizētais pasākums, ka novērtējāt arī stilīgo salonu un iespēju atgriezties tajā, lai atsvaidzinātu matu sakārtojumu un iepazītu šī gada jaunākās tendences frizūru modē.
Liels paldies visiem, kas piedalījās! Gan Jums, gan mums novēlam, lai nākamreiz mēs būtu vēl kuplākā skaitā, jo...latvieši svešumā-turas kopā!

P.s.pasàkuma bildes var apskatìt sadalà "fotoalbumi" :)




                                                                                                                                          Aijux

Skatījumu skaits: 1010 | Pievienoja: Jolis | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]